Pitanja i odgovori

Dimplex je orginalni norveški konvektor. Poznato je da je davne 1938 godine Dimplex izmislio konvektor, te ga do dan danas proizvodi u Norveškoj i UK.

Dimplex konvektori su trenutno jedinstveni konvektori u svetu, zahvaljujuci tehnologiji i dizajnu.

Tehnoloski se razlikuju u preciznosti termostata, koji sada prepoznaje promenu u temperaturi od 0,05C, potrosnji u standby rezimu, koja je svedena na manje od 0,5W/h, mogućnosti korištenja putem mobilnog telefona i dizajnu koji možete sami proceniti.

U orginalnom pakovanju se dobiju nosači za zid. U slučaju da nemate dovoljno prostora na zidu ili želite pomerati konvektor, možete dokupiti orginalne točkiće, vaš Dimplex može biti mobilan.

Većinu naših proizvoda šaljemo na kućnu adresu, trosak dostave snosimo mi a roba se plaća pouzećem ili uplatom na račun.

Konvektor je najbolje postaviti na najhladniji zid ( ispod prozora ). Mora se postaviti nisko, najbolje 10 do 15 cm od poda. Tako ćete postići najbolje strujanje vazduha ( konvekciju ) i efikasno grejanje.

Zahvaljujući izuzetno preciznom digitalnom termostatu koji svakih 40 sekundi proverava temperaturu u prostoriji i po potrebi isključuje i uključuje grejač. Dodatnu uštedu postižete izborom programa za periode više i niže temperature u toku dana.

Svi Dimplex proizvodi dolaze sa 5 godina garancije na sve delove.

Potrebno je zameniti standardne termostate sa onima koji imaju oznaku R. Nakon toga je potrebno kupiti NOBO HUB, kontrolnu jedinicu koja se spaja sa kucnim WIFI modemom.

Nakon montaze, sve je spremno za rad. Na mobilnom telefonu je potrebno imati pristup internetu.

Za uslove plaćanja proverite kod naših distributera. Spisak prodajnih mesta se nalazi na PRODAJNE LOKACIJE

Dimplex Glass je dizajnerski detalj, omogućava brzu promjenu interijera u skladu sa potrebama.

Naravno. Glavna karakteristika Dimplex norveških radijatora su bezbednost i pouzdanost.